tag:blogger.com,1999:blog-2367953895159462558.post2211729215486074676..comments2024-02-01T18:01:35.951+01:00Comments on Bon Appétit Małgorzaty, czyli blog kulinarny: Torcik z kiwi i limonką na spodzie z musliBon Appetit. Małgorzatahttp://www.blogger.com/profile/16153768928173785832noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-2367953895159462558.post-59169401103412752142013-07-15T01:04:32.040+02:002013-07-15T01:04:32.040+02:00a tak w ogóle to zrobiłam wielki błąd, który Ty wy...a tak w ogóle to zrobiłam wielki błąd, który Ty wychwyciłaś. dziękuję. nie 2 kostki masła ale łyżki. ojoj :) Bon Appetit. Małgorzatahttps://www.blogger.com/profile/16153768928173785832noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2367953895159462558.post-40157008573741825002013-07-15T01:02:14.087+02:002013-07-15T01:02:14.087+02:00hehe, no faktycznie duże te kostki masła macie. u ...hehe, no faktycznie duże te kostki masła macie. u nas są po 300 g już zmieniam przepis by było bardziej precyzyjnie. pozdrawiam :)Bon Appetit. Małgorzatahttps://www.blogger.com/profile/16153768928173785832noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2367953895159462558.post-26779209537236554512013-07-14T17:28:47.357+02:002013-07-14T17:28:47.357+02:00Wyglada wspaniale :)
Tylko jedno pytanie: 2 kostki...Wyglada wspaniale :)<br />Tylko jedno pytanie: 2 kostki masla - ile to wazy?<br />Mieszkam w Norwegii, tu to 0,5kg. Wydaje mi sie troche za duzo :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17000330378214574235noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2367953895159462558.post-70565983107466060982013-06-25T18:49:27.197+02:002013-06-25T18:49:27.197+02:00bardzo ciekawy pomysł na spód nie omieszkam odgapi...bardzo ciekawy pomysł na spód nie omieszkam odgapic :))pollyzeczkihttps://www.blogger.com/profile/12712460407483488701noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2367953895159462558.post-29539024039840380172013-06-25T12:04:33.590+02:002013-06-25T12:04:33.590+02:00Ale fantastyczne zielone cudo:) Pozdrawiam!Ale fantastyczne zielone cudo:) Pozdrawiam!Z miłości do słodkościhttps://www.blogger.com/profile/06283691318063591935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2367953895159462558.post-23309023802566676742013-06-24T23:49:58.316+02:002013-06-24T23:49:58.316+02:00świetnie wygląda:)świetnie wygląda:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08385146100366861537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2367953895159462558.post-82538905239743134682013-06-24T23:09:57.733+02:002013-06-24T23:09:57.733+02:00dzięki. po wyjęciu z lodówki spód jest twardy, ale...dzięki. po wyjęciu z lodówki spód jest twardy, ale po chwili już idealny do jedzenia :) Bon Appetit. Małgorzatahttps://www.blogger.com/profile/16153768928173785832noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2367953895159462558.post-63262469446765840212013-06-24T23:09:14.170+02:002013-06-24T23:09:14.170+02:00dziękuję. przy okazji weszłam i na Twój blog. bard...dziękuję. przy okazji weszłam i na Twój blog. bardzo fajna zakładka z Domowymi wyrobami zastępczymi :)Bon Appetit. Małgorzatahttps://www.blogger.com/profile/16153768928173785832noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2367953895159462558.post-82009720183333815202013-06-24T23:07:41.902+02:002013-06-24T23:07:41.902+02:00Zielono mi:)bardzo fajnie prezentuje się spód tort...Zielono mi:)bardzo fajnie prezentuje się spód tortu:)Aguś kulinarniehttps://www.blogger.com/profile/11942445545947689133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2367953895159462558.post-22025009621517505332013-06-24T22:56:09.434+02:002013-06-24T22:56:09.434+02:00Wygląda wręcz elektryzująco ;) Świetny efekt! Jeśl...Wygląda wręcz elektryzująco ;) Świetny efekt! Jeśli smakuje w połowie tak jak wygląda to ja proszę o kawałek :DIwonahttps://www.blogger.com/profile/12572570571608996999noreply@blogger.com