tag:blogger.com,1999:blog-2367953895159462558.post8572727701077890396..comments2024-02-01T18:01:35.951+01:00Comments on Bon Appétit Małgorzaty, czyli blog kulinarny: Ciasto z obłędnym kiwiBon Appetit. Małgorzatahttp://www.blogger.com/profile/16153768928173785832noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-2367953895159462558.post-86607230803759099982015-12-30T10:19:58.208+01:002015-12-30T10:19:58.208+01:0030 x 30 albo 30 x 40 może być :)30 x 30 albo 30 x 40 może być :)Bon Appetit. Małgorzatahttps://www.blogger.com/profile/16153768928173785832noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2367953895159462558.post-88726227554368280992015-12-23T23:13:13.124+01:002015-12-23T23:13:13.124+01:00 Jakie wymiary blaszki?
Jakie wymiary blaszki? <br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2367953895159462558.post-56034102816082581182014-01-02T10:52:01.877+01:002014-01-02T10:52:01.877+01:00to prawda. przepraszam. cukier wsypujemy do ubityc...to prawda. przepraszam. cukier wsypujemy do ubitych białek. juz poprawiam przepisBon Appetit. Małgorzatahttps://www.blogger.com/profile/16153768928173785832noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2367953895159462558.post-11846162600441734922013-12-30T17:45:31.556+01:002013-12-30T17:45:31.556+01:00w skladnikach na biszkopt jest podane ze potrzeba ...w skladnikach na biszkopt jest podane ze potrzeba 3/4 cukru, ale w wykonianiu nie ma ani slowa w ktorym momencie go dodac?! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2367953895159462558.post-28989002114258751792013-12-24T23:10:18.578+01:002013-12-24T23:10:18.578+01:00biszkopt pieczemy w 190 stopniach C. około 20 min....biszkopt pieczemy w 190 stopniach C. około 20 min. jest w opisie :)Bon Appetit. Małgorzatahttps://www.blogger.com/profile/16153768928173785832noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2367953895159462558.post-18656225966473431342013-12-24T14:25:07.213+01:002013-12-24T14:25:07.213+01:00Ile ma sie piec ciasto i w jakiej temperaturzeIle ma sie piec ciasto i w jakiej temperaturzeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2367953895159462558.post-68968573610434227912012-09-15T08:40:57.757+02:002012-09-15T08:40:57.757+02:00Dzięki za odpowiedź! :D
W takim razie zapisuję so...Dzięki za odpowiedź! :D<br /><br />W takim razie zapisuję sobie i przy okazji na pewno wypróbuję (no, po prostu MUSZĘ mieć w przepiśniku w końcu jakieś dobre ciacho z kiwi, haha ;P)<br /><br />Pozdrawiam!<br />N.Nenechahttp://nenechasobie.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2367953895159462558.post-7025373075099098942012-09-14T11:23:44.590+02:002012-09-14T11:23:44.590+02:00robiłam to ciasto wielokrotnie i zawsze się udaje....robiłam to ciasto wielokrotnie i zawsze się udaje. w kremie, galaretce nie ma kiwi, owoc jest tylko położony między biszkoptem a kremem oraz na wierzchu, więc wszystko ładnie tężeje. owoce są słodziutkie, nie zmieniają smaku na gorzki. robiłam też wersję deseru w pucharkach bez biszkoptu, także na moim blogu. polecam ten przepis!:) Bon Appetit. Małgorzatahttps://www.blogger.com/profile/16153768928173785832noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2367953895159462558.post-20480661757655701422012-09-14T09:45:33.207+02:002012-09-14T09:45:33.207+02:00to prawda, absolutnie obłędne ciasto! genialnie wy...to prawda, absolutnie obłędne ciasto! genialnie wyglądaAntenkahttps://www.blogger.com/profile/06699237142547905321noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2367953895159462558.post-78665908203411758772012-09-14T09:12:39.607+02:002012-09-14T09:12:39.607+02:00Wygląda bardzo smakowicie :]]
Ale... po pierwsze ...Wygląda bardzo smakowicie :]]<br /><br />Ale... po pierwsze - galaretka z dodatkiem kiwi podobno nie tężeje?<br />I czy kiwi nie gorzknieje w tym cieście? (- tu pytam, bo już mi dwa razy się tak zdarzyło i teraz obawiam się robić ciacha z tym owocem _-_)<br /><br />Pozdrawiam!<br />N.Nenechahttp://nenechasobie.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2367953895159462558.post-80855719452341297422012-09-13T23:40:28.966+02:002012-09-13T23:40:28.966+02:00Fajnie wygląda, zwłaszcza ta zielona pianka :)Fajnie wygląda, zwłaszcza ta zielona pianka :)Tomek gotujehttps://www.blogger.com/profile/16105096016087811526noreply@blogger.com