tag:blogger.com,1999:blog-2367953895159462558.post8724231945287038845..comments2024-02-01T18:01:35.951+01:00Comments on Bon Appétit Małgorzaty, czyli blog kulinarny: Quiche ze szpinakiem i chorizoBon Appetit. Małgorzatahttp://www.blogger.com/profile/16153768928173785832noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2367953895159462558.post-67872864334868530822013-03-07T19:04:48.788+01:002013-03-07T19:04:48.788+01:00im więcej serka tym lepsze i kremowe :)im więcej serka tym lepsze i kremowe :)Bon Appetit. Małgorzatahttps://www.blogger.com/profile/16153768928173785832noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2367953895159462558.post-76496854016096542622012-07-24T17:55:38.863+02:002012-07-24T17:55:38.863+02:00A ja mam pytanie do autorki bloga odnośnie farszu ...A ja mam pytanie do autorki bloga odnośnie farszu do naleśników z udkami kurczęcymi i serkami topionymi. Jakiej gramatury maja to być serki? Bo są np. serki topione maleńkie, takie trójkąciki i są większe w kostkach, więc które w ilości 2 szt. należy dodać do mięsa z dwóch udek? Będę wdzięczna za odpowiedź. We czwartek mam imieniny i chętnie bym zrobiła dla gości jakieś nowe danie, a te naleśniki wydają się być bardzo smaczne :).Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2367953895159462558.post-25390336029436561912012-07-24T09:30:16.143+02:002012-07-24T09:30:16.143+02:00Jak dla mnie jedno i drugie jest na kruchym cieści...Jak dla mnie jedno i drugie jest na kruchym cieście. Wydaje mi się, że tarta to raczej na słodko, a quiche tylko na słono. Ale tak naprawdę co za różnica ;) Bardzo mi się podoba kratka zrobiona z sera :) I chorizo, które uwielbiam :)Tomek gotujehttps://www.blogger.com/profile/16105096016087811526noreply@blogger.com