Wiosna za pasem a ja staram się opublikować zaległe przepisy. Jakiś czas temu straciłam wszystkie zdjęcia na swojej karcie SD
i musiałam poprosić fachowca o odzyskiwanie danych. Na szczęście
większość zdjęć się odtworzyło. Ale przepadło zdjęcie ilustrujące
instrukcję jak robi się taki chlebek. Dlatego udostępniłam zdjęcie z
bloga przystole.blox.pl :) Ciasto pierwszy raz jadłam na spotkaniu
blogerskim od Kasi z bloga Kuchnia w opałach. Od razu się nim zachwyciłam,
ponieważ uwielbiam drożdżowe wypieki, nawet same świeże drożdże
:-P może dlatego, że miałam 2 dziadków piekarzy? Pewnie tak :)
zapisałam ten przepis -lubię takie drożdzowe wypieki do szklanki mleka
OdpowiedzUsuńszklanka mleka obowiązkowo! :)
Usuńwygląda pysznie:) też muszę takie zrobić:)
OdpowiedzUsuńpolecam także wersję ziołową :)
Usuńjest ekstra! zapisałam sobie do spróbowania :)
OdpowiedzUsuńPS. Zapraszam na mały konkurs urodzinowy :)
dziękuję i już do Ciebie zaglądam :)
UsuńDzień dobry ;) to wygląda obłędnie :) a i powinno smakować wspaniale. Smacznego :)
OdpowiedzUsuńdziękuję, to prawda uwielbiam chlebki odrywane, polecam także ziołowe na słono :)
Usuń